Inchirieri masini Romania

Astazi, nimeni nu contesta faptul ca, masina a devenit, aproape peste noapte, jucaria preferata a omului modern. Masina nu mai este un lux, este o necesitate.
Inchirierile de masini au devenit servicii foarte importante pentru omul modern, care trebuie sa fie mereu cat mai mobil, dar totusi comod.

Nevoia pentru astfel de servicii a fost valorificata din plin de numeroasele companii specializate, care ofera o multitudine de servicii si oferte. Se pot rezerva masini online, clientii fideli se pot bucura de diverse avantaje si reduceri, iar parcul auto al firmelor de inchirieri auto cuprinde o gama larga de modele.
Independenta pe care ti-o da un autoturism condus chiar de tine este un factor hotarator cand trebuie sa te decizi cu privire la transportul in calatoria planuita. Trenul sau autocarul nu pot oferi ce le trebuie acelora care au nevoie sa se deplaseze rapid si eficient. Pentru ei, firmele de inchirieri auto sunt cu adevarat binevenite.

Firmele de profil ofera servicii rent a car Bucuresti sau in orice alta localitate din Romania.
Pentru un oras al aglomeratiei ai nevoie de o masina confortabila, care consuma putin si care sa fie “cartea ta de vizita” in intalnirile de afaceri.
Sistemul de rezervari rent a car este simplu si iti ofera posibilitatea sa selectezi perioada de inchiriere a masinii, autoturismul favorit, precum si locatia de predare/preluare preferata.
 Sunt disponibile o paleta larga de servicii rent a car auxiliare, unele din ele oferite gratuit.
Rezervarile se pot face telefonic sau prin intermediul paginilor web care dispun de o oferta variata de inchirieri auto Bucuresti, inchirieri masini ieftin cu sofer si inchiriere autoturisme fara garantie.
Firmele de inchirieri auto din Romania, Bucuresti cu precadere, si-au dezvoltat de cativa ani obiectul de activitate, asadar si oferta. Pe langa inchirierea propriu-zisa a unei masini, acum clientii pot opta si pentru alte tipuri de servicii sau dotari ale masinii decat cele standard.

3 comments:

  1. Masina este o necesitate pentru foarte multi dintre noi, in special pentru cei care s-au obisnuit cu acest "lux".
    Acum cateva luni mi s-a stricat masina si pentru ca trebuia sa merg pentru 2 saptamani la Brasov, in interes de serviciu am decis sa imi inchiriez o masina pe perioada delegatiei.
    Initial am vrut sa iau masina de la Timisoara dar apoi am gasit o oferta mai buna la o firma de rent a car Brasov si am hotarat sa o iau de acolo.
    Recunosc ca am fost putin surprins de promptitudinea cu care mi-au rezolvat o problema la masina....S-a stricat ceva la cutia de viteze dar in loc sa vina sa vada ce si cum, au venit direct cu alta masina, au luat-o pe prima si asta a fost tot. Ce bine ar fi sa procedeze toti la fel:)

    ReplyDelete
  2. Pe piata din Romania s-au dezvoltat foarte multe companii locale de inchirieri masini. Din cate stiu cele mai multe sunt specializate pe inchirieri auto Otopeni, acestea furnizand serviciile direct in aeroport.

    ReplyDelete
  3. Pe piata din Romania s-au dezvoltat foarte multe companii locale de inchirieri masini. Din cate stiu cele mai multe sunt specializate pe inchirieri auto Otopeni, acestea furnizand serviciile direct in aeroport.

    ReplyDelete