Tutunul dăunează grav singurătăţii!

Eşti singur? N-ai cui să-i spui ce te apasă? Ai vrea să mai ieşi din când din casă? Nimic mai simplu, apucă-te de fumat! Cu siguranţă vei fi remarcat!
Crezi că sunt doar vorbe goale? Scoate capul pe fereastră… Pe câţi dintre colegii tăi care nu fumează ii vezi afară la o gură de aer proaspăt? Şi pe câti dintre colegii tăi fumatori ii vezi trăgând cu lacomie fum din ţigară?

Începe să capete sens nu? În timp ce colegii nefumatori stau in clasă să repete ultima lecţie, fumătorii au ieşit afară la o bârfă. De voie, de nevoie… că e cam greu să te abţii după ce ai dat de viciul fumatului. Te ard călcâiele dacă nu tragi un fum… aşa că mergi în locul special amenajat unde mai sunt ca tine. Şi involuntar incepi o conversaţie. Aşa ajungi să iţi faci prieteni buni.
E costisitor, pentru că în ziua de azi un pachet de ţigări e în jur de 12 ron şi în scurt timp vei simţi nevoia să fumezi un pachet pe zi, dar unele persoane zic că merită. Evident, nu vei mai putea pleca în vacanţă la Veneţia cu cei 1000 Eur cheltuiţi într-un an pe ţigări, dar asta e nimic în comparaţie cu faptul că te ajută să scapi de stres şi să-ţi faci prieteni noi, binenţeles. Ah… şi unele guri rele zic că daunează sănatăţii, dar ce e sănatos în ziua de azi?

No comments:

Post a Comment